Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Peter Krog

Passioneret musik- og rejsenarkoman


Bornholm

Min søster har boet på Bornholm og min ældste bror har boet der i mange år. Jeg selv har haft stor lyst til at bo der på mine 'gamle' dage, men sådan blev det ikke. I givet fald skulle det have været i Rønne, i et lille hus med brosten på vejen udenfor. 


 

Malta - har været der tre gange. Jeg var i ø-staten første gang som aktiv deltager ved Europa Rådets Miljølære Konference i 1982, men tog Lilli og Morten på ferier i årene efter og skrev en lille bog om ø-staten.

 

 

 

 


 

 

Femø - vi havde vores eget 'fiskerhus' fra 1974-1978. Det gule hus lå i midten af tre ens huse. Vi købte det pr. telefon for 60.000 kr. og jeg skrev selv slutseddel - der var ingen mægler - og vi vidste ikke præcist hvilket hus det var vi havde købt. Det skete alene fordi min fætter sagde 'god' for det selv om han aldrig havde været inde i det. Huset skulle renoveres grundigt og så skulle vi lige ændre det forhold, at der var dør fra køkkenet til toilettet. Da vi solgte det igen for at købe hus i Ølstykke, gæstede vi min fætters sommerhus, der lå ved vandet. Mine første mange Femø-ferier var i det samme sommerhus der havde gammeldags 'das' så man skulle tømme spanden i baghaven...

 

 

 

Thomas og Morten

 

 

 

 

 

Farvel til ferierne på Femø

 

Holland - da jeg var lærer, tog jeg med 9. A fra Rosenlundskolen i juni 1981 til Holland, hvor vi tog med flodbåd til f.eks. Delft, Harlem og ikke mindst Amsterdam. Heldigvis var Ballerup Bladet eller Ballerup Måløv Avis der ikke, for de ville sikkert kunne skrive noge dramatiske historier når 'ungerne' besøgte værtshuse, så åbenlys prostitution, så narko handlende mv.  Den lærer der ses er Vagn Erdmann. Da han skulle fortælle klassen at de skulle til Holland, tegnede han på tavlen en hånd der holder en and - og skulle 'ungerne' selv gætte hvortil turen gik - det tog mindst 5 minutter...

 

Ølstykke - vi har boet i Gl. Ølstykke fra 1978-2011. Først boede vi på Dr. Margrethesvej 27 i 14 år, derefter Københavnsvej 33A og så blev det Københavnsvej 24 før vi flyttede til Grækenland. Vi savner meget af det vi havde i Ølstykke, men det er nu også dejligt kun at have lidt at se til og pludselig have tid i overskud når der hele tiden er så mange oplevelser lige om hjørnet!

 

 Lilli & DortheElse Agger og Kaj BørgeLilli og ElseKirsten Brorsen og Lilli

 

Danmark-Sverige - efter svigerfar døde tog vi på mange bilture rundt i Danmark og Sverige med svigermor Jytte. Det blev til mange gode og hyggelige timer i Lund, Falsterbo, Gilleleje, Ledreborg i Lejre, Borrevejle, Skanør, Kullen, Krapperup Slot og Mølle, Sofiero Slot, Barokhaven i Hillerød, Tadre Mølle og mange andre steder. Vi tog naturligvis også selv på ture som vi nyder at se tilbage på i vores græske tilbærelse.

 Lilli er tydeligt skuffet (grædefærdig) over at der var lukket til 'Et hus i Lund' der handlede om en have som Søren Ryge havde produceret en TV-udsendelse om og som vi havde en flot bog om. Men der var ikke noget at gøre.

Svigermor som jeg husker hende.

 

 

Venezuela - Vi var på den lille ø Isla Margarita fire uger i 1994 og opleve julen der. Der er ikke meget 'bounty-land' over øen der oprindeligt blot var en ø hvor et par hundrede fiskere holdt til. I dag er det en turist-ghetto med nogle få lokale landsbyer her og der.

 

 

 

Opdateret 17/01/2017

Besøg  
124672